Peix i sal

Història lèxica de la saladura

Autor: LLorca Ibi, Francesc Xavier

Sección: DICCIONARIOS - DICCIONARIOS GRAL

Peix i sal

Peix i sal

10,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/09/2023
Colección:
Publicacions Institucionals de la Univer
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Peix i sal. Història lèxica de la saladura és un recorregut per les paraules que componen el lèxic valencià dels peixos salats. A la costa mediterrània, la sardina, l'aladroc, la melva, el bísol, el marraix i altres éssers marins són un aliment bàsic de sabor potent i suggeridor. Uns sabors que ens apleguen també a través de la veu dels …

Peix i sal. Història lèxica de la saladura és un recorregut per les paraules que componen el lèxic valencià dels peixos salats. A la costa mediterrània, la sardina, l'aladroc, la melva, el bísol, el marraix i altres éssers marins són un aliment bàsic de sabor potent i suggeridor. Uns sabors que ens apleguen també a través de la veu dels seus protagonistes.
Leer más

Más libros de LLorca Ibi, Francesc Xavier

Más información del libro

Peix i sal

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1302-229-1
EAN:
9788413022291
Nº páginas:
186
Colección:
Publicacions Institucionals de la Univer
Lengua:
CATALAN
Alto:
21 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
DICCIONARIOS
Sub-Sección:
DICCIONARIOS GRAL

Otros libros en DICCIONARIOS

También te pueden interesar